RepTár Piknik

Időpont: 2019. augusztus 31., szombat, 10:00–18:00 Helyszín: Szolnok, RepTár

Időpont: 2019. augusztus 31., szombat, 10:00–18:00
Helyszín: Szolnok, RepTár

Piknikezz a repülők árnyékában 2019-ben is!

A hagyomány folytatódik, az idén a harmadik RepTár Pikniket a RepTár szülinapjával és a “Szolnok Napja” programjaival kötjük össze.
Ezen a napon 1500 Ft/fő kedvezményes belépőjeggyel várjuk vendégeinket, amit a szolnoki lakcímkártyát felmutatók 1000 Ft/fő áron válthatnak meg.
VIP Pass vásárlására is van lehetőség elővételben a RepTár recepcióján és wenshopjában. Ára: 5900 Ft, amely tartalmazza a belépőt és korlátlan élményelem használatot (kivétel MiG-29 szimulátor).

A meglévő élményelemeink mellett
(4D mozi (800 Ft/fő), MiG-29 szimulátor (800Ft/fő), a JAK-52 és MiG-21 pilótapont, csúszópálya a katonai akadálypályán (800Ft/fő))
ÚJRA KINYITJUK a MiG-29-es vadászgépet.

Beszállókártya (JAK-52, MiG-21, MiG-29 és MiG-21 fülke): 1500 Ft/fő

Budapestről, a Nyugati pályaudvarról a 424 247 gőzvontatású nosztalgia vonat érkezik először a Szolnok vasútállomásra, majd a múzeum kapujához, – a RepTár mögötti vágányra, ahol a látogatók a nap folyamán megcsodálhatják a patinás kocsikat, valamint a mozdonyt.

Lesz drónreptetés az udvaron és RC tank bemutató is (díjmentes program).

Big Air Bag, amely tökéletesen visszaadja a szabadesés élményét kötelek és kiegészítő kellékek használata nélkül. A korábbi RepTár Piknik tapasztalatok alapján egyaránt kedvence kicsiknek és nagyoknak, hiszen a különböző ugrásmagasságok miatt minden korosztály megtalálja a repülés élményét. (500 Ft/fő/alkalom)

A RepTár udvarán kialakításra kerül egy lézerharc pálya, ahol lézerpuskával két csapat játszik egymás ellen. Egy fantasztikus csapatjáték, amely fejleszti a gondolkodást, a vezetési készségeket és a csapatmunkát. (díjmentes program)

Aerotrim 3D karika, azaz egy űrhajós kiképzésen vehetnek részt a legbátrabbak. (1000 Ft/fő/alkalom)

6 méter magas mászófal várja a kihívást kedvelőket. (500 Ft/fő/alkalom)

A Darumadár segítségével több 50 méteres magasságba lehet emelkedni és fentről megtekinteni a RepTár udvarát és Tisza-part környékét. (2000 Ft/fő/alkalom)

Érkeznek a Kisteleki Oldtimer motorosok és a toborzópont katonái. (díjmentes program)

A Felelős Szülők Iskolájával együttműködve valósítjuk meg az alábbi tartalmas élményprogramokat:
– Örök siker a színes óriás kooperációs ernyő. (díjmentes program)
– Kutyás bemutató, ahol a gyerekek megtudhatják, hogy a terápiás kutyák miben segíthetnek a fogyatékkal élő embereknek. (díjmentes program)
– Kialakításra kerül egy tudományos játszóház és műhely is, ahol a kisiskolás gyerekek látványos, tudományos kísérletekben vehetnek részt. (díjmentes program)
– A pákozdi Katonai Emlékpark munkatársainak jóvoltából Raptor lézerharcban, kézigránát dobó gyakorlaton, alaki kiképzésen és egy huszárságtörténeti vetélkedőn is részt vehetnek a látogatók. (díjmentes program)

Todó sportol és a Puszirablók című egyedi interaktív műsorokban vehetnek részt a bátor vállalkozók a Vagon színpadon – Víg Balázs kortárs író előadásában, aki a saját meséjét kelti életre, sok nevetéssel és szerepjátékkal. (díjmentes program)

A szolnoki Kölyökpark jóvoltából a német tervezésű Quadro nevű tervező játék is kipróbálható, ahol a lényeg a kreatív gondolkodás fejlesztése. Tervezés, építés, játék – Kreativitás, térlátás, mozgás. Egyedülállóan kreatív és komplex német játék, melynek elsődleges célcsoportja a 2-12 év közötti korosztály.
A „Create and Build” típusú játékrendszer modulokból és elemekből áll, szinte korlátlan variációs lehetőségekkel. Az számítógépes világban online megtervezett bármilyen eszközt – repülőt, autót, stb. – a valóságban , ott helyben is megépíthetnek a vállalkozó kedvű gyerekek. (díjmentes program)

Az MH 86. Szolnok Helikopterbázis jóvoltából a nap folyamán meglepetés várható.

Egyedi csillámtetoválással készülünk a bevállalósoknak. (500 Ft/fő)

Éttermünk ajánlata változatos és tápláló kínálattal gondol kicsikre és nagyokra – természetesen egy kis édesség sem maradhat el az ünnepnapon!

Ajándékboltunkban megtalálhatóak a szolnoki és “reptáras” emléktárgyakon, ruhanemükön kívül a repülés történetéhez kapcsolódó felvarrók, szakirodalom is széles választékban.

Megéri útra kelni!

Szeretettel várjuk látogatóinkat egy önfeledt családi napon!

(Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!)

 

 

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Keresés az oldalon

Csomagajánlatok / Kedvezmények

Hamarosan…

Bankkártya elfogadás

A Liget Hotel*** a következő bankkártyákat fogadja el fizetőeszközként:
Visa, Visa Electron, Maestro, American Express, Pay

Kedvezmények

A Hotel Liget** -ben kedvezményeket érvényesíthet az alábbi kártyákkal:
Erzsébet utalvány
Alföld szíve turisztikai kedvezménykártya
Széchenyi Pihenőkártya (OTP / MKB / KK&H)

Kövess minket

olvasásra ajánljuk

Kapcsolódó hírek

SZILVESZTERI AJÁNLAT

Búcsúztassuk együtt az idei évet barátok és/vagy családtagok társaságában a földszinti vagy a tetőteraszon található különtermekben!

Fogadj örökbe egy hotelszobát a Liget Hotelben

Országosan is egyedülálló kezdeményezés indult Szolnokon: a helyi és megyei cégeknek ajánlja fel a szobáit a Liget Hotel, amelyeket saját arculatuk szerint rendezhetnek be, és ingyenesen használhatják.

Hotelünk étterme rendezvényre bérelhető

Ballagási ebédet, családi rendezvényt vagy osztálytalálkozót szervezne, de nem tudja hova?
Hotelunk étterme és a hozzá tartozó terasz tökéletes választás lehet az Ön számára!