Fogadj örökbe egy hotelszobát a Liget Hotelben

Országosan is egyedülálló kezdeményezés indult Szolnokon: a helyi és megyei cégeknek ajánlja fel a szobáit a Liget Hotel, amelyeket saját arculatuk szerint rendezhetnek be, és ingyenesen használhatják.

Országosan is egyedülálló kezdeményezés indult Szolnokon:
a helyi és megyei cégeknek ajánlja fel a szobáit a Liget Hotel,
amelyeket saját arculatuk szerint rendezhetnek be, és ingyenesen használhatják.
A berendezésben csupán a képzelet szab határt,
de természetesen szakmai segítséget is kapnak a cégek.

Balajthy Bélában, a Liget Hotel üzemeltetőjében a tavaszi koronavírus-járvány során fogalmazódott meg a gondolat, hogy egy külföldi mintára itthon is elindítsa a Fogadj örökbe egy hotelszobát! programot, ami különleges marketinglehetőséget nyújt a cégek számára.

 – A Liget Hotel a város egyik legismertebb szállója, ahol a turizmus és vendéglátás szakos hallgatók szerezhetnek gyakorlati ismereteket. Az épületben harminchárom ugyanolyan elosztású és méretű szoba található, amelyet szeretnék felajánlani a városunk és a megyénk cégeinek – mondta

Az elv szerint, aki örökbe fogad egy szobát, az minimum 500.000 Ft értékben felújítja és olyan stílusban rendezheti be, ami a legjobban illeszkedik a cége arculatához. A szobára vagy szobákra költött összeget pedig az örökbefogadó cég felhasználhatja arra, hogy a partnereit, vendégeit itt szállásolja el egészen addig, amíg az nem igényel újabb felújítást. Általában egy hotelszobát ötévente szoktak felújítani, így ez egy igen hosszútávú befektetésnek számít.

 – Az elkészült szobákat minden más, hozzánk érkező vendég is kiveheti, és élvezheti az adott cég életérzését. Ezek mindegyikét lefotózzuk és a legnagyobb szállásportálokon is megtalálhatóak lesznek. Az elmúlt években Szolnok turizmusa rengeteget fejlődött és még fog is, hiszen ha a felújítás után megnyílik a szomszédságunkban lévő Tiszaligeti strand, vagy átadásra kerül a vár projekt, akkor az a várakozások szerint növelni fogja az itt töltött vendégéjszakák számát – mondta Balajthy Béla

A Hatás Reklámstúdió elsőként élt az egyedi lehetőséggel és egy világoskék – fehér színösszeállítású dizájnnal rukkoltak elő, ezt akár élőben is meglehet tekinteni. Ők azok, akik segíteni fognak a megálmodott arculat kivitelezésében, hiszen legyártják az egyedi tapétától kezdve a logózott poharakat, lábtörlőket, és igény szerint ajándékcsomagot is készítenek, amivel a cégek kedveskedhetnek a vendégeknek. A dizájnban csupán egy kikötése van az üzemeltetőnek: szeretné, ha a falra Szolnokról készült fotók kerülnének, de ezeket a látványtervekbe könnyedén bele lehet komponálni. A lehetőséggel már két új szervezet is él: folyamatban van a Szolnoki Olajbányász és a Sörárium egyedi szobájának megtervezése, amit szintén a Hatás Reklámstúdió készít el.

 – Akik a Liget Hotelt választják, azok nemcsak álomra hajthatják a fejüket egy hosszú nap után, hanem kikapcsolódási lehetőségeket is biztosítunk számukra. A közelben sportpályák találhatóak, a tetőnkről a városban is páratlan panoráma nyílik a Tiszára, és a város zsongása egyszerre van kellően közel és távol is a hoteltől. A felső szinten lévő rendezvénytermünkben konferenciák, baráti összejövetelek számára az egyik legalkalmasabb helyszín, amit minden évben rengetegen vesznek igénybe – zárta szavait Balajthy Béla.

Szeretne a cégének egy saját szobát?
Érdeklődjön a Liget Hotelnél a ligethotel@szolnokneked.hu e-mail címen
vagy a +36/30 502-5069 telefonszámon.

megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Keresés az oldalon

Csomagajánlatok / Kedvezmények

Hamarosan…

Bankkártya elfogadás

A Liget Hotel*** a következő bankkártyákat fogadja el fizetőeszközként:
Visa, Visa Electron, Maestro, American Express, Pay

Kedvezmények

A Hotel Liget** -ben kedvezményeket érvényesíthet az alábbi kártyákkal:
Erzsébet utalvány
Alföld szíve turisztikai kedvezménykártya
Széchenyi Pihenőkártya (OTP / MKB / KK&H)

Kövess minket

olvasásra ajánljuk

Kapcsolódó hírek

SZILVESZTERI AJÁNLAT

Búcsúztassuk együtt az idei évet barátok és/vagy családtagok társaságában a földszinti vagy a tetőteraszon található különtermekben!

Fogadj örökbe egy hotelszobát a Liget Hotelben

Országosan is egyedülálló kezdeményezés indult Szolnokon: a helyi és megyei cégeknek ajánlja fel a szobáit a Liget Hotel, amelyeket saját arculatuk szerint rendezhetnek be, és ingyenesen használhatják.

Hotelünk étterme rendezvényre bérelhető

Ballagási ebédet, családi rendezvényt vagy osztálytalálkozót szervezne, de nem tudja hova?
Hotelunk étterme és a hozzá tartozó terasz tökéletes választás lehet az Ön számára!